Faciliteer uw verkoop

U bent een groothandel. Uw klanten verkopen uw product. Deze hebben winkels en een deel hiervan hebben ook webshops. Maar misschien in aantal minder dan u graag zou zien.  En wellicht minder professioneel dan u had gewild.


Als groothandel bent u indirect afhankelijk van hoe deze webshops erbij staan. Vaak deels toch onprofessioneel en dus inefficiënte webshops die uw productenaanbod niet optimaal verkopen.

U kunt daar niet veel aan doen...
Of toch wel?

De oplossing

Dat moet beter kunnen, eenvoudiger en eleganter. uiteindelijk is het doel: meer verkoop. Faciliteer uw verkoop door uw wederverkopers een webshop gevuld en al aan te bieden. Uw eigen private shop cloud.

Altijd up to date, altijd het juiste productaanbod en de juiste voorraad over de gehele grid aan webshops. Maak on the fly aan en vul deze in een handomdraai.

Help elkaar. En help daarmee ook uzelf!

enterprise level
Shop netwerken
voor groothandeLS


Faciliteer dropshipping

Direct leveren aan eindklanten is lucratief en omzetverhogend, maar uw bestaande afnemers, al dan niet met fysieke winkels, wilt u niet zomaar passeren. Ook zit uw groothandel waarschijnlijk niet te wachten op een stuk klantenservice van de vele eindklanten die normaal door de wederverkopers afgevangen worden.

Daarom is dropshipping faciliteren via uw bestaande en nieuwe wederverkopers door middel van een dropship shopping netwerk een ideale oplossing voor zowel u als uw bestaande afnemers. U heeft er beiden voordeel aan. 

Met de Compleetshop Cloud kunt u snel een shopnetwerk opzetten van tientallen zoniet honderden webshops die uw assortiment verkopen.

De compleetshop cloud is specifiek voor dit doel ontwikkeld, en heeft allerlei handige vorzieningen zoals een automatische maandelijkse inkoopfactuur. U heeft daarmee per reseller slechts 1x per maand een factuur, in plaats van vele losse factuurtjes. Ook zaken als een centraal voorraadbeheer, en maandelijkse rapportages van inkoop, verkoop, dropshiptoeslagen, verzendkosten en verschillende marges per product worden pasklaar aangemaakt. 

Een omnichannel oplossing

Compleetshop cloud levert u niet alleen de mogelijkheid op om snel een shopnetwerk te faciliteren, maar kan ook geleverd worden met selfhulp kiosks, instore shopping screens en (klantspecifieke) shopping apps.

Daarnaast leveren wij ook kassa systemen die gevuld met uw producten gebruikt kunnen worden in fysieke winkels zonder dat de winkelier al uw producten in de kassa hoeft in te voeren. Dat scheelt een hoop tijd voor de winkelier.

Er zijn tal van andere handige zaken die taken uit handen nemen zoals een centraal voorraadbeheer met instelbare ijzeren voorraad bij de winkelier, waarmee automatisch een bestelsuggestie lijst gemaakt kan worden.

CONTACT

hello@compleetshop.nl
085 - 87 69 656

KANTOOR ADRES

Maliebaan 8
7141CC  Groenlo

MADE WITH...


© Copyright WebLaunch.nl