Webdiensten | gericht op resultaat

 

Wij maken websites

Wij kijken verder dan een mooie vormgeving. Wij willen de nadruk leggen op het doel van de website. We kijken naar hoe we het meeste kans maken om de bezoeker over te halen tot een actie. Een goede website is gericht op resultaat. Actiegericht webdesign: De layout, het kleurgebruik, en de opmaak van de content is toegespitst op rendement halen uit uw website.

Lees meer over websites

Wij maken webshops

Er zijn ontzettend veel shopsystemen vandaag de dag. Het is lastig om hierin de juiste keuze te maken. Per jaar komen er duizenden webshops bij, en gaan er ook weer duizenden dicht. Dat komt omdat het gros van de nieuwe shops niet rendabel is. Deze keuzes in het voorstadium waar u nu in zit zullen in grote lijnen bepalen of uw shop succesvol wordt of niet.

Lees meer over webshop

Wij maken Apps

We gebruiken vandaag de dag meer apps dan websites. Dat is een interessant gegeven waar u als ondernemer iets mee kunt doen. Uiteindelijk gaat het er toch om dat u uw doelgroep bereikt, en soms is dat met een app de beste manier. Ook kan het gewoon handig zijn, functioneel. Voor uw klanten, uzelf, of voor uw personeel.

Lees meer over Apps