Ons Portfolio

Infiweb Media heeft door de jaren heen vele honderden websites vervaardigd. Wij hebben enkele tientallen geselecteerd voor u, lettend op diversiteit in stijl en functionaliteit. Van eenvoudige website tot grote webshop met duizenden artikelen.
Ook maken wij iPhone en Android apps. Wij werken veelal met ons eigen cms, waarvan we diverse varianten hebben of we maken een maatwerk cms indien dit toegevoegde waarde biedt. Op verzoek is open source uiteraard ook mogelijk.

Heeft u vragen, laat het dan weten! Of kom een keer langs bij ons op kantoor voor een oriënterend gesprek, een brainstormsessie of een demonstratie van een van onze systemen. 

Bosco Parket

Bosco parket website + mobiele site

Schiphol

Software voor bikeshare systeem voor Schiphol.

StudioBrands Webshop

Interessant 'shop-in-shop' principe, webshop voorzien van een reseller management systeem.

Behang Expresse

Een bijdetijdse website die leest als een magazine. Waarin de collecties op een moderne stijlvolle manier worden getoond.

Behang & Verf Webwinkel

Na een mislukt avontuur met het rampzalige Magento waarmee men elders een site had laten maken, had deze klant er na een jaar aanmodderen genoeg van en liet bij een andere partij een nieuwe shop bouwen. Die laatste waren wij.

VeterimedShop

Wat er in Nederland bestaat op het gebied van veterinaire shops was niet zoveel soeps. Een slimme ondernemer zag hier zijn kans en pakte het meteen goed aan met een fikse shop met alle denkbare opties.

Calllock

Calllock maakt geautomatiseerde fietsenklemmen waarmee mensen huurfietsen zelfstandig kunnen huren. Alles wat je nodig hebt is een smartphone en fietsen maar!

Praktijk LEEF !

Vanuit een beheeromgeving toch makkelijk 4 websites beheren, waarbij artikelen naar de website en pagina van keuze gesleept kunnen worden, is dat mogelijk? Ons motto is: Alles is mogelijk!

ACM Vastgoed Groep

Een website in samenwerking met Reclame&zo.

1 2 3 4 Next